סנדוויץ' לוטוס וקוקוס
הנה קינוח פשוט ושווה עד מאוד: סנדוויץ' של עוגיות לוטוס פריכות ומלית קוקוס קפואה עם ניחוח עדין של וניל. עבדנו רבע שעה וחיכינו עוד שעה שיקפא. המסקנה: הרבה יותר קשה לחכות, אבל שווה
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
1 וחצי כוס שבבי קוקוס
¼ כוס אבקת סוכר
כפית תמצית וניל (או לפי הטעם)
5-6 כפות שמן קוקוס
24 עוגיות לוטוס
אופן ההכנה:
1 בקערה גדולה מערבבים את שבבי הקוקוס, אבקת הסוכר, תמצית הווניל ושמן הקוקוס עד שמתקבלת תערובת לחה מעט ודביקה.
2 מרפדים קרש חיתוך או תבנית בנייר אפייה או ניילון נצמד, מעבירים את התערובת ובעזרת הידיים משטיחים אותה למלבן בערך 20 ס"מ על 14 ס"מ, ובגובה של כ-5 מ"מ. מכסים בנייר אפייה או ניילון נצמד נוסף ומניחים מעל עוד קרש חיתוך או תבנית שישמשו משקולת. מעבירים למקפיא לשעה.
4 מוציאים וחותכים למלבנים בגודל העוגיות. מניחים את מלית הקוקוס בין שתי העוגיות ומגישים.
הערות: שומרים בקופסה אטומה במקרר. אם אתם לא אוהבים מתוק מדי, אפשר להוריד את כמות אבקת הסוכר ל-2-3 כפות בלבד.
לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי.
להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים