אוכל
צילום׃ אולגה טוכשר, mako אוכל

סנדוויץ' לוטוס וקוקוס

הנה קינוח פשוט ושווה עד מאוד: סנדוויץ' של עוגיות לוטוס פריכות ומלית קוקוס קפואה עם ניחוח עדין של וניל. עבדנו רבע שעה וחיכינו עוד שעה שיקפא. המסקנה: הרבה יותר קשה לחכות, אבל שווה

אולגה טוכשר | mako אוכל | פורסם 28/07/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 120 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

1 וחצי כוס שבבי קוקוס

¼ כוס אבקת סוכר

כפית תמצית וניל (או לפי הטעם)

5-6 כפות שמן קוקוס

24 עוגיות לוטוס

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מערבבים את שבבי הקוקוס, אבקת הסוכר, תמצית הווניל ושמן הקוקוס עד שמתקבלת תערובת לחה מעט ודביקה.

2 מרפדים קרש חיתוך או תבנית בנייר אפייה או ניילון נצמד, מעבירים את התערובת ובעזרת הידיים משטיחים אותה למלבן בערך 20 ס"מ על 14 ס"מ, ובגובה של כ-5 מ"מ. מכסים בנייר אפייה או ניילון נצמד נוסף ומניחים מעל עוד קרש חיתוך או תבנית שישמשו משקולת. מעבירים למקפיא לשעה.

4 מוציאים וחותכים למלבנים בגודל העוגיות. מניחים את מלית הקוקוס בין שתי העוגיות ומגישים.

הערות: שומרים בקופסה אטומה במקרר. אם אתם לא אוהבים מתוק מדי, אפשר להוריד את כמות אבקת הסוכר ל-2-3 כפות בלבד.

לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי

להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים 

>> בפעם שעברה הכנו קייקפופס לוטוס טבעוניים!
>> שמעתם שהשרונה מרקט נפתח? הנה 16 דוכני חובה