עוגיות סנדוויץ' פאדג' במלית ממרח לוטוס
עוגיות שוקולד רכות ועשירות שמחביאות ביניהן מלית לוטוס קרמלית וטעימה
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
לעוגיות:
200 גרם שוקולד מריר 56% מוצקי קקאו, קצוץ
2 כפות שמן קוקוס מוצק
1/4 כוס (35 גרם) קמח
1/4 כפית אבקת אפייה (ממש קורט)
2 ביצים בטמפ' החדר
1/4 כוס (65 גרם) סוכר חום כהה
1 כפית תמצית וניל
150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
למלית:
1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
2 מכינים את העוגיות: שמים שוקולד ושמן קוקוס בקערה וממיסים במיקרוגל או מעל בן מארי. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
3 מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים.4. שמים ביצים, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר ומקציפים כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים כ-2 דקות נוספות לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח ומקפלים בעזרת מרית עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים שוקולד קצוץ ומקפלים גם אותו עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מניחים בתבנית תלוליות בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף קפיצית לגלידה או כף רגילה במרווחים של 3 ס"מ.
6 אופים כ-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות וחלקן העליון מבריק וסדוק. מצננים.
7 מרכיבים: מעבירים את הממרח לשקית זילוף וגוזרים בו פתח בקוטר 1 ס"מ. מזלפים כמות של כפית ממרח על הצד החלק של מחצית העוגיות. מכסים עם שאר העוגיות ומהדקים קלות.
8 שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד 3 ימים.