אוכל
צילום׃ דניה ויינר, לוטוס

טראפלס לוטוס

רק שני חומרי גלם וכלום עבודה ויש טראפלס נפלאים. ואם תוסיפו לבלילה שברי עוגיות, תקבלו גם כדורי שוקולד. והבונוס: המתכון הזה גם פרווה וגם טבעוני

חן שוקרון | mako אוכל | פורסם 20/05/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (40 מנות):

300 גרם שוקולד מריר עם 56% קקאו, קצוץ

1 כוס (300 גרם) ממרח לוטוס

קורט מלח

לציפוי:

1/2 כוס עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה שוקולד, ממרח לוטוס ומלח וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למקרר למשך הלילה.

2 לוקחים מהתערובת בכל פעם כמות של כפית ומגלגלים בין הידיים לכדור בקוטר 2.5 ס"מ. אם התערובת מוצקה מדי וקשה ליצור ממנה כדורים, מניחים לה להתרכך כ-10 דקות בטמפ' החדר. מצפים את הכדורים בשברי עוגיות.

3 שומרים בכלי אטום במקרר כשבוע.

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים