צילום׃ דניה ויינר, לוטוס
טראפלס לוטוס
רק שני חומרי גלם וכלום עבודה ויש טראפלס נפלאים. ואם תוסיפו לבלילה שברי עוגיות, תקבלו גם כדורי שוקולד. והבונוס: המתכון הזה גם פרווה וגם טבעוני
חן שוקרון | mako אוכל
| פורסם 20/05/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (40 מנות):
300 גרם שוקולד מריר עם 56% קקאו, קצוץ
1 כוס (300 גרם) ממרח לוטוס
קורט מלח
לציפוי:
1/2 כוס עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה שוקולד, ממרח לוטוס ומלח וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למקרר למשך הלילה.
2 לוקחים מהתערובת בכל פעם כמות של כפית ומגלגלים בין הידיים לכדור בקוטר 2.5 ס"מ. אם התערובת מוצקה מדי וקשה ליצור ממנה כדורים, מניחים לה להתרכך כ-10 דקות בטמפ' החדר. מצפים את הכדורים בשברי עוגיות.
3 שומרים בכלי אטום במקרר כשבוע.