אוכל
צילום׃ טל סורסקי, מה יש לאכול

עוגת ביסקוויטים לילדים

קלאסיקה בהתגלמותה: שכבות של ביסקוויטים, וביניהן פודינג וניל וקרם שוקולד

טל סורסקי | מה יש לאכול | פורסם 07/12/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 300 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חבילות פודינג וניל

400  מ"ל חלב (להכנת הפודינג)

2 קרטונים שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

4 כפות קקאו

חצי כוס חלב (לקרם השוקולד)

100 גרם חמאה

שלושת רבעי כוס סוכר

חבילת פתי-בר גדולה

כוס חלב (לריכוך הביסקוויטים)

שתי כפות רום או תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מקציפים את החלב (400 מ"ל), השמנת והפודינג עד לקבלת קרם יציב. 2. ממיסים בסיר קטן חצי כוס חלב, קקאו, סוכר, שוקולד וחמאה עד לקבל קרם שוקולד חלק. 3. מערבבים בצלחת עמוקה כוס חלב עם רום או וניל. 4. טובלים כל ביסקוויט בחלב, מנערים היטב ומסדרים בתבנית פיירקס מלבנית. 5. מסדרים לפי הסדר הבא: שכבת ביסקוויטים, שכבת קרם וניל, שכבת קרם שוקולד, שכבת ביסקוויטים, שכבת קרם וניל, שכבת ביסקוויטים ושכבת שוקולד. 6. מכסים ברדיד אלומיניום או ניילון נצמד ושומרים לפחות ארבע שעות בקירור, עד להתייצבות העוגה.

>> רוצים עוד מתכון שווה לעוגת ביסקוויטים? הנה אחד נהדר