אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

לביבות מתוקות

עם ריקוטה ואוכמניות

| מסעדת טאטי | פורסם 08/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בטטות בינוניות
150 גר ריקוטה מסוננת
100 גר אוכמניות מיובשות
2 כפות סוכר
קורט מלח
3 ביצים
3 כפות קמח
2 כפות שקדים טחונים
כף חמאה למחבת

אופן ההכנה:

1 מגרדים את הבטטות בפומפייה 2. מערבבים את כל החומרים בקערה מלבד כף החמאה לתערובת אחידה ונותנים לה לנוח רבע שעה. 3. למחבת עם כף חמאה גדושה, יוצקים כף מהתערובת ומטגנים משני הצדדים. 4. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.