אוכל

בסבוסה

עוגת סולת עם סירופ סוכר, שתעשה לכם מתוק בנשמה

ארז קומרובסקי | גלובס | פורסם 24/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 420 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כוסות סולת
שלושת רבעי כוס סוכר
1 כוס קוקוס
2 שקיות סוכר וניל
1.5 שקיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה מומסת
1 ורבע כוסות רוויון
קורט מלח
חצי כוס צימוקים

לסירופ:

כוס סוכר
1 כוס מים
כף מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.

2 מוסיפים את הרוויון ואת החמאה ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לתבנית משומנת ומשהים בחוץ למשך 10 דקות.

3 אופים ב-160 מעלות במשך כ-40 דקות. מרתיחים את חומרי הסירופ במשך כ-15 דקות.

4 שופכים את הסירופ על העוגה. אפשר גם לפזר שקדים לקישוט.