צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
רוסט ירקות
מנת ירקות מהירת הכנה, מרהיבה בצבעים, טעימה, משביעה ודלת קלוריות
רועי טל | HOME MADE
| פורסם 13/03/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
מרכיבים
1 ראש כרובית בינויני
1 דלורית בינונית
2 בצלים סגולים
3 פלפלים צבעוניים (1 ירוק, 1 אדום, 1 צהוב)
2 קישואים בינוניים
שליש כוס שמן זית
כף גרעיני כוסברה טחונים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חותכים את הדלורית והפלפלים לריבועים בגודל של 3*3 ס"מ.2. מפרידים את ראש הכרובית לפרחים.3. חותכים את הבצל גס.4. חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי של 1 ס"מ.5. מכניסים את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה, ומערבבים היטב עם שמן הזית והתבלינים.6. פורסים על תבנית אפייה את הירקות המתובלים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד להשחמת פרחי הכרובית (כ-25 דקות).7. מגישים חם או בטמפרטורת החדר (כאנטיפסטי).