רביולי שוקולד
מתכון לקינוח עם פסטה טרייה ושלושה סוגי שוקולד ברוטב דובדבנים. מנה מנצחת שילדים אוהבים
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
לבצק:
500 גרם קמח לבן
7 חלמונים
3 ביצים שלמות
5 כפות קקאו
2 כפות אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
למילוי:
50 גרם חמאה
150 גרם שוקולד לבן
150 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
לרוטב:
לפתן דובדבנים מתוקים
4 כפות סוכר
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
1 מתחילים עם המילוי: שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מניחים להצטנן.
2 הבצק: מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקרר ל-20 דקות.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה עד לקבלת בצק דק מאוד (אם אין מכונת פסטה אפשר לרדד עם מערוך), וקורצים עיגולים.
4 מניחים מעט מהמילוי על עיגול של בצק, מורחים טיפה מים בקצוות, מכסים בעיגול בצק נוסף ומהדקים.
5 מבשלים את הרביולי ב-4 ליטר מים רותחים עד שהם צפים, ומוציאים בעזרת מסננת.
6 לרוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר עד שאין גושים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום ולקבלת רוטב סמיך.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!