אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

לחם בירה ואגוזים

ניתן לאפות חלקית ואז להקפיא ולשמור

טארק שהואן | null | פורסם 06/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו קמח לבן
1 כף מלח ים
2 כפות אבקת אפייה
100 גרם אגוזי מלך
1 ליטר בירה שחורה

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 170 מעלות 1. בקערה מערבבים את כל החמרים עד קבלת בצק דביק. 2. בתבנית לחם מניחים את הבצק ואופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות

אפשר לאפות רק למחצה, לשמור בפריזר ולהשלים את זמן האפייה לפני ההגשה