עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו
יהיו שיאמרו, אם יש לכם אוראו בבית - בשביל מה להכין עוגיות? התשובה שלנו לאותם טיפוסים מפוקפקים היא שייצאו לנו מהחיים, עד שהם מכינים את המתכון הזה ועונים לעצמם. עוגיות שוקולד פאדג'יות שבאמת נולדו באגדות
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-15-20 עוגיות:
70 גרם חמאה
225 גרם שוקולד מריר
שלושת רבעי כוס (100 גרם) קמח לבן רגיל
2 כפות (20 גרם) אבקת קקאו
רבע כפית מלח
2 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים גודל L
חצי כוס (100 גרם) סוכר חום
חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן
כפית תמצית וניל
חופן עוגיות מיני אוריאו
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בניירות אפייה.
2 ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בקערה חסינת חום בפולסים קצרים במיקרו. מערבבים לתערובת חלקה ומניחים בצד להצטנן.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 מערבבים בקערה בינונית קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה.
4 מקציפים במיקסר את הביצים עם שני סוגי הסוכר למשך 3-4 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
5 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד והחמאה. מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת היבשים. מערבבים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
6 בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית משומנת מניחים כדורים מהבלילה על התבניות. שומרים על רווחים בין העוגיות, כי הן משתטחות מעט בתנור.
7 נועצים במרכז כל עוגייה עוגיית מיני אוראו.
8 אופים 12-14 דקות, עד שהעוגיות סדוקות מלמעלה. שימו לב, יש להוציא אותן מהתנור כשהן עדיין רכות. מצננים לחלוטין.
** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כארבעה ימים.
** שימוש בכף גלידה קפיצית יניב כ-15 עוגיות גדולות יחסית, כמו אלו שבתמונה. אפשר להכין עוגיות קטנות יותר בעזרת כף רגילה, ואז תתקבל כמות של כ-22 עוגיות.