אוכל
צילום׃ קרן אגם, mako אוכל

עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו

יהיו שיאמרו, אם יש לכם אוראו בבית - בשביל מה להכין עוגיות? התשובה שלנו לאותם טיפוסים מפוקפקים היא שייצאו לנו מהחיים, עד שהם מכינים את המתכון הזה ועונים לעצמם. עוגיות שוקולד פאדג'יות שבאמת נולדו באגדות

קרן אגם | mako אוכל | פורסם 29/10/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 269 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-15-20 עוגיות:

70 גרם חמאה

225 גרם שוקולד מריר

שלושת רבעי כוס (100 גרם) קמח לבן רגיל

2 כפות (20 גרם) אבקת קקאו

רבע כפית מלח

2 כפיות אבקת אפייה

2 ביצים גודל L

חצי כוס (100 גרם) סוכר חום

חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן

כפית תמצית וניל

חופן עוגיות מיני אוריאו

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בניירות אפייה.

2 ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בקערה חסינת חום בפולסים קצרים במיקרו. מערבבים לתערובת חלקה ומניחים בצד להצטנן.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו צפופות (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
אפשר להיכנס באמצע?|צילום: קרן אגם, mako אוכל

3 מערבבים בקערה בינונית קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה.

4 מקציפים במיקסר את הביצים עם שני סוגי הסוכר למשך 3-4 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

5 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד והחמאה. מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת היבשים. מערבבים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה.

6 בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית משומנת מניחים כדורים מהבלילה על התבניות. שומרים על רווחים בין העוגיות, כי הן משתטחות מעט בתנור.

7 נועצים במרכז כל עוגייה עוגיית מיני אוראו.

8 אופים 12-14 דקות, עד שהעוגיות סדוקות מלמעלה. שימו לב, יש להוציא אותן מהתנור כשהן עדיין רכות. מצננים לחלוטין.

>> לבלוג של קרן אגם

>> לסדנאות של קרן אגם

עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו בתבנית (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
בתבנית|צילום: קרן אגם, mako אוכל

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כארבעה ימים.

** שימוש בכף גלידה קפיצית יניב כ-15 עוגיות גדולות יחסית, כמו אלו שבתמונה. אפשר להכין עוגיות קטנות יותר בעזרת כף רגילה, ואז תתקבל כמות של כ-22 עוגיות.