אוכל
צילום׃ קרן אגם, mako אוכל

עוגת דבש ורסק תפוחים קלה ואוורירית

חיכיתם עם עוגת הדבש לרגע האחרון? הרווחתם! עוגות הדבש של קרן אגם הן קלילות להכנה ועסיסיות במיוחד (זה מה שרסק תפוחי עץ עושה לעוגה), ולמחרת? למחרת הן אפילו טעימות עוד יותר

קרן אגם | mako אוכל | פורסם 17/09/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 61 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:

3 ביצים בינוניות או 2 גדולות

כוס וחצי (300 גרם) סוכר לבן

חצי כוס (160 גרם) דבש

חצי כוס (100 גרם) שמן קנולה

450 גרם רסק תפוחים (4 אריזות של 113 גרם)

3 כוסות (420 גרם) קמח לבן רגיל

כפית אבקת אפייה

2 כפיות אבקת סודה לשתייה

2 כפיות קינמון

חופן שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.

>> מתכונים לראש השנה

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2 טורפים בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים דבש ושמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים היטב.

3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים היטב.

4 מחלקים את הבלילה בין התבניות, מפזרים שקדים ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

>> לבלוג של קרן אגם

>> לסדנאות של קרן אגם

עוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגם (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
עוגת דבש ורסק תפוחים של קרן אגם|צילום: קרן אגם, mako אוכל

** אפשר לקשט באבקת סוכר.

>>מתכון לעוגת דבש קלאסית לראש השנה