אוכל
צילום׃ קרן אגם, mako אוכל

עוגת מייפל פרווה

אנחנו חולים על עוגות מייפל, אבל מכירים גם את תחושת ה"אוקיי, די" שהמתיקות הספציפית שלהן יכולה לעורר. ובכן - לא עוגת המייפל הזו! למעשה מדובר בעוגת מייפל פרווה בחושה קלילה, עם נגיעות וניליות בדיוק במידה

קרן אגם | mako אוכל | פורסם 03/09/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 200 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית אינגליש קייק לא חד פעמית:

2 ביצים גודל L

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר לבן

שלושת רבעי כוס (150 גרם) שמן קנולה

חצי כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים

כפית תמצית וניל

כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל

כפית וחצי אבקת אפייה

4 כפות (40 גרם) אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ"ל) מייפל

כפית קקאו

אבקת סוכר (להגשה)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2 טורפים בקערה ביצים וסוכר לבן לקבלת תערובת תפוחה (אפשר במיקסר).

3 מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים היטב.

4 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים היטב.

5 מעבירים שלושה רבעים מכמות הבלילה לתבנית.

6 מוסיפים לשארית הבלילה מייפל וקקאו ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

7 מעבירים את התערובת הכהה לתבנית, מעל התערובת הבהירה, ומערבבים מעט בתנועות שיש בעזרת סכין.

8 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מקשטים באבקת סוכר וטורפים.

>> לבלוג של קרן אגם

>> לסדנאות של קרן אגם

**ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי מכל יוגורט.