רכיבים:
- 1 אצבע BAKEIT שוקולד
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 2/3 כוס מים
- 3/4 כוס קמח תופח
לגנאש שוקולד לציפוי עוגה: - 1 אצבע BAKEIT שוקולד
- 6-8 כפות מים
- 4 כפות סוכר
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (טורבו).
- מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מוזגים את המסה לתבנית אינגליש קייק ולאפות כ – 20-30 דקות.
- העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים.
גנאש שוקולד לציפוי עוגה:
- מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים מים וסוכר ומערבבים.
- יוצקים על העוגה לאחר שהתקררה.