צילום׃ רעות עזר-אסרף
עראייס ברמונדי ישראלי
הרבה סוגי עראייס כבר טעמנו, אבל כמו העראייס הזה - זאת הפעם הראשונה. פיתה ממולאת בתערובת של דג ברמונדי ישראלי ושפע טעמים, שמטוגנת בשמן זית ואז נצלית בתנור. תקשיבו, זה טעים
רעות עזר-אסרף | mako אוכל
| פורסם 20/05/20
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 פיתות, חצויות
חצי כוס שמן זית
למילוי:
2 פילה ברמונדי ישראלי ללא עור, קצוצים דק
1 בצל סגול, קצוץ דק
3 שיני שום, כתושות
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק
1 גבעול סלרי, קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
חצי צרור כוסברה, קצוץ דק
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
2 ממלאים את הפיתות בתערובת הדג.
3 יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית. צולים 7 דקות.
רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן.