אוכל
צילום׃ רעות עזר-אסרף

עראייס ברמונדי ישראלי

הרבה סוגי עראייס כבר טעמנו, אבל כמו העראייס הזה - זאת הפעם הראשונה. פיתה ממולאת בתערובת של דג ברמונדי ישראלי ושפע טעמים, שמטוגנת בשמן זית ואז נצלית בתנור. תקשיבו, זה טעים

רעות עזר-אסרף | mako אוכל | פורסם 20/05/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 107 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 פיתות, חצויות

חצי כוס שמן זית

למילוי:

2 פילה ברמונדי ישראלי ללא עור, קצוצים דק

1 בצל סגול, קצוץ דק

3 שיני שום, כתושות

1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק

1 גבעול סלרי, קצוץ דק

חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק

חצי צרור כוסברה, קצוץ דק

 רבע כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי.

2 ממלאים את הפיתות בתערובת הדג.

עריאס ברמונדי ישראלי (צילום: רעות עזר-אסרף)
זה היה מהר!|צילום: רעות עזר-אסרף

3 יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים.

4 מחממים תנור ל-200 מעלות.

5 מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית. צולים 7 דקות.

רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן.