צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
כריך אנטריקוט מפנק
מנת השיפודיות הקלאסית של אנטריקוט בבגט מקבלת שדרוג רציני עם בשר איכותי, טרי וישראלי, רוטב מנצח עם טעמים מעושנים וערימה של עלים רעננים. בקיצור, מצאנו לכם כריך לאמץ לחיים
עז תלם | mako אוכל
| פורסם 31/07/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
סטייק אנטרקוט במשקל 250 גרם
כף מיונז
כפית חרדל גרגירים
כפית פפריקה מעושנת
כפית שמן זית
ג'בטה או כל לחמנייה כפרית אחרת
1 עגבנייה, חתוכה לפרוסות דקות
חופן עלי רוקט טריים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את המיונז, החרדל והפפריקה.
2 מחממים מחבת פסים, משמנים ומתבלים את האנטריקוט. צורבים אותו היטב כ-2-3 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום.
3 מוציאים את האנטריקוט ונותנים לו לנוח בצלחת 4-5 דקות. את הנוזלים שניגרים מהבשר במהלך המנוחה מוסיפים לקערת המיונז ומערבבים היטב.
4 קולים את הלחמנייה בתנור חם (180 מעלות) כ-3 דקות או עד לדרגת הפריכות הרצויה.
5 להגשה: מורחים שכבה נדיבה של המיונז, פורסים את הסטייק לפרוסות יפות ומסדרים בכריך, ומלמעלה מסדרים פרוסות עגבנייה ורוקט.
* את האנטריקוט אפשר להחליף בשייטל.