אוכל
צילום׃ Eric Naud, Istock

מג'אדרה קינואה

מנה צמחונית מעולה

טארק שהואן | null | פורסם 21/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1/2 קילו קינואה
250 גרם בורגול גס
100 גרם עדשים ירוקות שהושרו במים למשך הלילה
1 כף כמון טחון
1 כף קינמון טחון
2 כפות מלח
200 גרם בצל מטוגן
1 ליטר מים חמים

לטיגון:

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 בסיר על גבי להבה קטנה מטגנים את הקינואה והבורגול, כאשר הם מתחממים מוסיפים את התבלינים ואת העדשים. מוסיפים את המים החמים ומכסים בנייר כסף. מבשלים כ-25 דקות על הלהבה הכי קטנה.2. מערבבים את הבצל עם הכול ומגישים לצד סלט עגבניות טרי.