צילום׃ Eric Naud, Istock
מג'אדרה קינואה
מנה צמחונית מעולה
טארק שהואן | null
| פורסם 21/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1/2 קילו קינואה
250 גרם בורגול גס
100 גרם עדשים ירוקות שהושרו במים למשך הלילה
1 כף כמון טחון
1 כף קינמון טחון
2 כפות מלח
200 גרם בצל מטוגן
1 ליטר מים חמים
לטיגון:
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 בסיר על גבי להבה קטנה מטגנים את הקינואה והבורגול, כאשר הם מתחממים מוסיפים את התבלינים ואת העדשים. מוסיפים את המים החמים ומכסים בנייר כסף. מבשלים כ-25 דקות על הלהבה הכי קטנה.2. מערבבים את הבצל עם הכול ומגישים לצד סלט עגבניות טרי.