אוכל
צילום׃ בועז לביא, mako אוכל

פנקוטה יוגורט

מחפשים קינוח אלגנטי, פשוט וטעים לחג ואתם קצרים בזמן? בבקשה: כמה ערבובים, הרתחה ואת שאר העבודה המקרר כבר יעשה. ובשביל הרושם תוסיפו פירות אדומים יפים ומגרים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 04/06/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

רבע כוס מים

כפית ג'לטין

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

רבע כוס סוכר

כפית מחית וניל או גרגרים ממקל וניל

כוס יוגורט

לטופינג:

כוס פירות אדומים

אופן ההכנה:

1 מערבבים מים וג'לטין ומניחים בצד ל-10 דקות.

>> מתכונים לשבועות

2 שמים בסיר שמנת, סוכר ווניל ומחממים לסף רתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים 2 דקות נוספות ומורידים מהכיריים.

3 מוסיפים את תערובת המים וג'לטין לשמנת. מערבבים היטב.

4 מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.

5 יוצקים את התערובת לכלים אישיים ומעבירים לקירור ל-4-5 שעות.

פנקוטה יוגורט (צילום: בועז לביא, mako אוכל)
פנקוטה יוגורט|צילום: בועז לביא, mako אוכל

6 לפני ההגשה מפזרים פירות מעל כל מנה ומגישים.

>> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק