צילום׃ בועז לביא, mako אוכל
פנקוטה יוגורט
מחפשים קינוח אלגנטי, פשוט וטעים לחג ואתם קצרים בזמן? בבקשה: כמה ערבובים, הרתחה ואת שאר העבודה המקרר כבר יעשה. ובשביל הרושם תוסיפו פירות אדומים יפים ומגרים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 04/06/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
רבע כוס מים
כפית ג'לטין
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
רבע כוס סוכר
כפית מחית וניל או גרגרים ממקל וניל
כוס יוגורט
לטופינג:
כוס פירות אדומים
אופן ההכנה:
1 מערבבים מים וג'לטין ומניחים בצד ל-10 דקות.
2 שמים בסיר שמנת, סוכר ווניל ומחממים לסף רתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים 2 דקות נוספות ומורידים מהכיריים.
3 מוסיפים את תערובת המים וג'לטין לשמנת. מערבבים היטב.
4 מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.
5 יוצקים את התערובת לכלים אישיים ומעבירים לקירור ל-4-5 שעות.
6 לפני ההגשה מפזרים פירות מעל כל מנה ומגישים.