תמונת AVI׃ mako
לחמניות גבינה
נשארו לכם גבינות במקרר? זה הזמן להכין מהן לחמניות רכות וזהובות שהולכות נהדר עם הכל
אבי לוי | מאסטר שף
| פורסם 08/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
3 כוסות קמח תופח
1 שקית אבקת אפיה
200 גרם חמאה רכה
1 גביע יוגורט
250 גבינה לבנה
150 פטה מגורדת
250 גרם גבינת קשקבל
מלח
פלפל
100 גרם שקדים קלופים
תותי יער
דובדבנים
אבקת סוכר (להגשה)
אופן ההכנה:
1 שמים את כל המוצרים מלבד הפירות והשקדים במיקסר, מערבים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מורחים כוסיות לאפייה (מנז'טים או כל שבלונה אחרת) בחמאה רכה ומוזגים מן העיסה אל תוך הכוסיות.
3 מפזרים מלמעלה קצת שקדים קלופים ואופים בחום של 180 מעלות במשך שעה.
4 אחרי האפייה מפזרים אבקת סוכר ומגישים.