אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, משק צוריאל

פסטה ברוטב רוזה עזים

מנת פסטה ברוטב בהיר של עגבניות ויוגורט עזים, שללא ספק תהפוך לאחת מקלאסיקות המטבח שלכם

דנה אלמוסני | משק צוריאל | פורסם 19/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בצלים קצוצים דק

3 שיני שום קצוצות

500 גרם עגבניות מרוסקות

100 גרם רסק עגבניות

1/2 כפית סוכר

1/4 כפית אגוז מוסקט

מלח ופלפל

חופן בזיליקום קצוץ גס

1/2 כוס יוגורט עזים

אופן ההכנה:

1 בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום והעגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.

2 מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, מוסיפים את היוגורט ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

3 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ויוצקים מעל הפסטה את הרוטב. מגישים. למי שאוהב אפשר לפזר מוצרלה מגורדת מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!