צילום׃ אפיק גבאי, משק צוריאל
פסטה ברוטב רוזה עזים
מנת פסטה ברוטב בהיר של עגבניות ויוגורט עזים, שללא ספק תהפוך לאחת מקלאסיקות המטבח שלכם
דנה אלמוסני | משק צוריאל
| פורסם 19/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות
500 גרם עגבניות מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל
חופן בזיליקום קצוץ גס
1/2 כוס יוגורט עזים
אופן ההכנה:
1 בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום והעגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.
2 מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, מוסיפים את היוגורט ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
3 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ויוצקים מעל הפסטה את הרוטב. מגישים. למי שאוהב אפשר לפזר מוצרלה מגורדת מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!