אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, משק צוריאל

שבלולי פיצה

מאפה בצק, רוטב עגבניות וגבינות טובות, הכל מגולגל ביחד ונכנס לתנור. הריח יפתה גם את השכנים. נסו להתאפק לא לתת ביס ישר כשיוצא מהתנור, שלא תישרף לכם הלשון

דנה אלמוסני | משק צוריאל | פורסם 19/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ דק

260 גר' עגבניות מרוסקות

100 גר' רסק עגבניות

1/2 כפית אורגנו

1/2 כפית סוכר

מלח ופלפל לפי הטעם

1 חבילת בצק עלים חמאה

150 גר' בולגרית

150 גר' מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1 בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.

2 מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.

3 מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה וחוצים לחצי. יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק, מפזרים את הגבינות ומגלגלים את הבצק. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!