אוכל
תמונת AVI׃ mako

מלאי

מתכון חדש ונפלא למלאי הרומני המסורתי. מאפה קמח תירס מתקתק המחביא בתוכו שלל גבינות

איתי כהן | מאסטר שף | פורסם 01/05/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 74 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

½ 1 כוס קמח רגיל

1 כוס קמח תירס

מקל וניל (או שתי שקיות סוכר וניל)

¾ כוס סוכר

כוס חלב

250 גרם גבינה לבנה

100 גרם חמאה

3 ביצים

250 גרם קוטג'

1/2 גביע יוגורט עזים

½ מיכל שמנת מתוקה

שקית אבקת אפייה

להגשה:

שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את הקמח וקמח התירס, ומוסיפים את תוכנו של מקל הווניל והסוכר.

2 מרתיחים את החלב ומוסיפים לתערובת.

3 מוסיפים את הגבינה הלבנה, ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת.

4 מוסיפים את הביצים, ולבסוף את שאר הגבינות, השמנת ואבקת האפייה.

5 מערבבים היטב, מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-50 דקות.

6 מניחים ל-5 דקות, ומגישים עם שמנת חמוצה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!