משולשי בצק עם תרד וגבינה
בצק פריך שמתפוצץ בפה במילוי חם ומלוח של גבינות עיזים ותרד
מוסא אבו סריס | מאסטר שף
| פורסם 10/11/10
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
קילו קמח
25 גרם שמרים
כף מלח
2כפיות סוכר
חצי כוס מים
שומשום
למלית
בצל אחד
שום אחד
תרד חצי קילו
גבינת עזים
גבינה צהובה (איזו שאוהבים)
אופן ההכנה:
1 לשים את כל חומרי הבצק דד לקבלת מרקם אחיד ולא דביק. מכסים בבד למנוחה של חצי שעה.
2 קורצים עיגולים ומניחים בצד למנוחה של 10דקות. פותחים את הכדורים בעזרת מערוך.
3 מערבבים את כל חומרי המלית.
4 ממלאים כל עלה בצק במלית וסוגרים.
5 מברישים בביצה, מפזרים שומשום מעל ומניחים בתבנית אפיה למנוחה של 15דקות.
6 אופים בחום של 180מעלות.