אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שבלולי פיצה

בורקס פיצה משגע עם רוטב עגבניות ביתי וגבינות. נסו להתאפק לא לחטוף אותו ישר מהתנור

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 13/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ דק

260 גרם עגבניות מרוסקות

100 גרם רסק עגבניות

1/2 כפית אורגנו

1/2 כפית סוכר

מלח ופלפל לפי הטעם

1 חבילת בצק עלים חמאה, מופשר

150 גרם גבינה בולגרית

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.2. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.3. מניחים את הבצק המופשר על משטח עבודה וחוצים לחצי, יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק. מפזרים מעל הרוטב את הגבינות ומגלגלים את הבצק לרולדה. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

ליוטיוב של משק צוריאל

להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות