צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שבלולי פיצה
בורקס פיצה משגע עם רוטב עגבניות ביתי וגבינות. נסו להתאפק לא לחטוף אותו ישר מהתנור
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 13/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 בצל קצוץ דק
260 גרם עגבניות מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
1 חבילת בצק עלים חמאה, מופשר
150 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.2. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.3. מניחים את הבצק המופשר על משטח עבודה וחוצים לחצי, יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק. מפזרים מעל הרוטב את הגבינות ומגלגלים את הבצק לרולדה. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!