צילום׃ אפיק גבאי, משק צוריאל
סיגרים במילוי חלומי
סיגר במילוי גבינת חלומי נמסה, אגוזי מלך ואורגנו, שיעשה לכם חגיגה בפה
דנה אלמוסני | משק צוריאל
| פורסם 08/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
10 עלי סיגר
400 גר' גבינת חלומי
100 גר' אגוזי מלך קצוץ
חופן של עלי אורגנו קצוץ
שמן זית למריחה
אופן ההכנה:
1 חותכים את החלומי לאורך, כך שיצאו לנו כ-30 מקלות ארוכים.
2 לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים אותו כך שהחלק הרחב של העלה פונה כלפינו.
3 מניחים "מקל וחצי" של החלומי לרוחב, מפזרים מעל מעט מהאגוזים והאורגנו.
4 מקפלים את שני צדדי העלה, מדביקים ומגלגלים את העלה. בסוף מדביקים עם תערובת הקמח ומניחים בתבנית על נייר אפייה.מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את כל הסיגרים בשמן זית ואופים כ-15 דקות.
* ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שמזהיבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!