אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, משק צוריאל

סיגרים במילוי חלומי

סיגר במילוי גבינת חלומי נמסה, אגוזי מלך ואורגנו, שיעשה לכם חגיגה בפה

דנה אלמוסני | משק צוריאל | פורסם 08/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

10 עלי סיגר

400 גר' גבינת חלומי

100 גר' אגוזי מלך קצוץ

חופן של עלי אורגנו קצוץ

שמן זית למריחה

אופן ההכנה:

1 חותכים את החלומי לאורך, כך שיצאו לנו כ-30 מקלות ארוכים.

2 לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים אותו כך שהחלק הרחב של העלה פונה כלפינו.

3 מניחים "מקל וחצי" של החלומי לרוחב, מפזרים מעל מעט מהאגוזים והאורגנו.

4 מקפלים את שני צדדי העלה, מדביקים ומגלגלים את העלה. בסוף מדביקים עם תערובת הקמח ומניחים בתבנית על נייר אפייה.מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את כל הסיגרים בשמן זית ואופים כ-15 דקות.

* ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שמזהיבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!