אוכל
צילום׃ משק צוריאל

פשטידת המשק

פשטידה כפרית עם גמבה, גזר וגבינת עיזים. מאפה ריחני וטעים במיוחד

ברק חורש | משק צוריאל | פורסם 29/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 גזרים בינוניים שטופים, מקולפים ומגורדים על פומפייה עבה

1 גמבה שטופה חתוכה לרצועות דקות

100 גרם חמאת עיזים

250 גרם גבינת עיזים למריחה 5%

2 שיני שום פרוסות

4 ביצים קטנות

1.5 כוסות חלב עיזים

1 כוס קמח תופח

1 כוס קמח רגיל

מלח

פלפל שחור גרוס

אגוז מוסקט

תימין

אופן ההכנה:

1 מקפיצים במחבת את הגזר והגמבה עם חמאת העיזים כ-5 דקות (תוך כדי ערבוב תמידי) ומכבים את האש.

2 מערבבים בקערה את שאר החומרים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תכולת המחבת (גזר וכו') לקערה ומערבבים קלות עד קבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים.

3 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.

4 מומלץ להגיש בליווי סלט ירוק כפרי.

* ניתן להחליף את התימין באורגנו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

ליוטיוב של משק צוריאל

להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות