אוכל

טורטליני במילוי גבינות

ישר מאיטליה, מילוי משובח של תערובת גבינות טעימה ומעודנת

| רישיון ליהנות | פורסם 27/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

100 גרם גבינת פרמזן

200 גרם גבינת ריקוטה

50 גרם גבינת מונטה וילונזה

מעט גבינת ריקוטה מעושנת

2 ביצים

50 גרם חמאה

חופן עלי מרווה

פלפל

מלח

להכנת הכלי:

100 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

(המלצה לבצק: //www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-pasta/Recipe-3d8aa1d727a3d11006.htm)

1 מותחים את בצק הפסטה, מרדדים אותו ומניחים במקרר למשך הלילה. כך הוא נשאר גמיש ונוח לעבודה.

2 למילוי הפסטה, חותכים את גבינת הפרמזן, הריקוטה והמונטה וילונזה, ומערבבים בקערה יחד עם הביצים.

3 חותכים את הבצק לעיגולים, ממלאים בגבינות וסוגרים את הבצק. מהדקים היטב.

4 מבשלים את הטורטליני הממולאים במים רותחים כ-2-3 דקות.

5 להכנת כלי ההגשה, העשוי פרמזן, מרפדים את המחבת בנדיבות בפרמזן, מתיכים, הופכים לצד שני, מוציאים ומניחים על כלי עגול וגבוה כשהוא הפוך. כך הוא יתקרר מעט ויתקשה בצורת הקערה.

6 לרוטב חמאת המרווה, ממיסים את החמאה יחד עם עלי המרווה ומבשלים כדקה.

7 מוסיפים את הטורטליני לרוטב חמאת מרווה ומבשלים אותם יחד מספר דקות.

8 לאחר ש"כלי" הפרמזן מתקרר ומתקשה מניחים בתוכו את הפסטה.

9 מפזרים מעל מעט ריקוטה מעושנת קצוצה ואת שארית הרוטב ומגישים.