אוכל
צילום׃ משק צוריאל

קסדיית גבינות עזים ופלפל צ'יפוטלי

טורטייה קריספית מבחוץ ושופעת טעמים אקזוטיים מבפנים

ברק חי חורש | משק צוריאל | פורסם 11/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.8 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 יחידות טורטיה בקוטר 14 ס''מ
50 גרם גבינת עזים למריחה של משק צוריאל
1 יח גבינת בושרון
כף רסק צ'יפוטלי מעושן
2 טבעות בצל

אופן ההכנה:

1 מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי.

2 פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.

3 מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').

4 מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת וקולים כל צד כ-4 דקות.

5 מוצאים, חותכים ומגישים חם.