צילום׃ משק צוריאל
קסדיית גבינות עזים ופלפל צ'יפוטלי
טורטייה קריספית מבחוץ ושופעת טעמים אקזוטיים מבפנים
ברק חי חורש | משק צוריאל
| פורסם 11/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 יחידות טורטיה בקוטר 14 ס''מ
50 גרם גבינת עזים למריחה של משק צוריאל
1 יח גבינת בושרון
כף רסק צ'יפוטלי מעושן
2 טבעות בצל
אופן ההכנה:
1 מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי.
2 פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.
3 מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').
4 מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת וקולים כל צד כ-4 דקות.
5 מוצאים, חותכים ומגישים חם.