לפני שאתם מחפשים מתכון מיוחד לאירוח או סתם להתפנק בארוחה גלילית טובה, שווה שתציצו בשלושת הטיפים של ברק חי חורש לארוחה גלילית משובחת. לפניכם:
1. אל תתפשרו באיכות הגבינה
טעם המנה ייקבע לפי איכות הגבינה שתכניסו. ככל שחומרי הגלם שלכם משובחים, כך המנה תצא ללא תקלות. מכינים פסטה? הוסיפו גבינת פיקורינו מגורדת למנה המוכנה, וקיבלתם שדרוג כמעט ללא מאמץ.
2. גוונו
חשבו על תפריט מגוון וצבעוני בשולחן. אם אתם מארחים - הוסיפו לארסנל הפשטידות גם ירקות בחיתוך גס לתחושת אדמה וטבע, מנות קלילות של יוגורט עזים כמו מרק יוגורט קר שמהווה מנה ראשונה קלילה ופשוטה, או פשטידת גבינות קלה ללא בצק עם ריבת עגבניות לתיבול. הקפידו על שולחן צבעוני עם ירקות, תבלינים וחומרי גלם אחרים לא מעובדים.
קחו, למשל, מספר רחב של גבינות מיוחדות (רכות וחצי קשות) לקבלת פלטת גבינות איכותית ומקצועית. השאירו את הגבינות כמה שיותר גולמיות בשילובן במנות, כדי שתוכלו להינות מהטעמים שלהן.
אז כל שנותר לנו הוא להכין דברים טובים, לקנות מוצרים איכותיים, לבשל וליהנות.
מתכון קטן וחוצפן
מצפים קוביות של גבינת חלומי וטבעות של גבינת מה עז בקמח, ביצה ופירורי לחם (כמו שניצל). מטגנים בשמן חם עד הזהבה מכל הצדדים. מוסיפים לכל סלט (אבל ממש לכל סלט), מגישים, ומספרים לי איך יצא בדף הפייסבוק של משק צוריאל.
ברק חי חורש הוא השף של משק צוריאל