יום ראשון: פריטטה עם בצלים ובולגרית
למה להכין סתם חביתה, כשאפשר לשדרג לפריטטה מפוארת עם גבינה וירקות? נכון, יש 6 ביצים במתכון, אבל הפריטטה הזאת מספיקה ל-4 מנות נדיבות. חוץ מביצים, יש בה גם לבבות ארטישוק, כרשה וגבינה בולגרית, שרק מוסיפים לחגיגה.
>> למתכון: פריטטה עם בצלים ובולגרית
יום שני: לחמניות גבינה משודרגות
גבינה בבצק, גבינה מלמעלה ובנוסף לכל זה - מלית גבינת עזים חמימה, רכה וטעימה. לאביבה פיבקו יש מתכון גאוני ללחמניות ממולאות שיגנבו את ההצגה בכל שולחן שעליו תניחו אותן. סלט גדול, לחמניות גבינה ויש לכם ארוחת ערב.
>> למתכון: לחמניות גבינה משודרגות
יום שלישי: קלצונה תרד וגבינות
מה זה בעצם קלצונה? מאפה שעשוי מבצק של פיצה (אותו בצק, בול!), סגור או סגור חלקית וממולא בדברים טעימים. הגרסה שלנו כוללת תרד מוקפץ, גבינה בולגרית מעודנת, כדורוני בייבי מוצרלה וגם קצת גבינה צהובה כדי להשלים את החגיגה.
יום רביעי: לביבות חצילים ויוגורט
מי אמר שחייבים לאכול לביבות רק בחנוכה? לביבות הן פתרון מצוין לתת למשפחה גם ירקות וגם גבינות בתוך מנה אחת חמה, פריכה וטעימה. במקרה הזה יש לנו תערובת נפלאה של חציל קלוי וגבינת פטה לצד רוטב יוגורט מרענן.
>> למתכון: לביבות חצילים ויוגורט
יום חמישי: כריך שהוא ארוחה שלמה
אנחנו מתים על סנדוויצ'ים, בעיקר שהם ענקיים וממלאים אותנו לחלוטין. דליה אלחדף החמודה ממאסטר שף הכינה כזה כריך - ממולא בשומר ועגבניות על הפלנ'צה עם גבינת עזים וגבינה בולגרית - שעשה לנו שמח בלב.
>> למתכון: כריך שהוא ארוחה שלמה
הצביעו והשפיעו מה יהיה בארוחת הערב בשבוע הבא