המרכיבים:
500 גרם כנפיים חצויות
מלח
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
מים
צרור כוסברה, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
כפית פפריקה מתוקה
1 כף דבש או סילאן
אופן ההכנה:
1.שופכים למחבת רחבה מים עד גובה של כסנטימטר, מכניסים את הכנפיים ומביאים לרתיחה. מכסים. מחכים שהמים יצטמצמו והופכים את הכנפיים.
2.כשהמחבת יבשה מאוד מוסיפים מעט מלח, וממשיכים לצרוב את הכנפיים כ-4 דקות מכל צד.
3.מוסיפים למחבת מעט מים ושום כתוש. מוסיפים כוסברה ופפריקה.
4.מוסיפים דבש או סילאן ומבשלים כמה דקות.