צילום׃ Charlotte Allen, Thinkstock
פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'ון
רוצים להכין מנה עם שיק צרפתי, בלי להשקיע יותר מ-10 דקות מזמנכם? נסו את הסלמון האפוי הזה, שהוא באמת הכי קל שיש. פחות מחצי שעה ויש מנה מרשימה על השולחן
רונית דוידוביץ', יועצת קולינרית מגה בעיר | מגה בעיר
| פורסם 03/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 פילה דג סלמון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
5 שיני שום כתושות
1/2 צנצנת חרדל דיז'ון עם גרגרים
מיץ סחוט מ-1/2 לימון
מלח אטלנטי
2 ענפי רוזמרין (אגב, לא תאמינו כמה רוזמרין בריא!)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
2 מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.
3 מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.