אוכל
צילום׃ Charlotte Allen, Thinkstock

פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'ון

רוצים להכין מנה עם שיק צרפתי, בלי להשקיע יותר מ-10 דקות מזמנכם? נסו את הסלמון האפוי הזה, שהוא באמת הכי קל שיש. פחות מחצי שעה ויש מנה מרשימה על השולחן

רונית דוידוביץ', יועצת קולינרית מגה בעיר | מגה בעיר | פורסם 03/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 1711 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 פילה דג סלמון

1/2 כוס שמן זית כתית מעולה

5 שיני שום כתושות

1/2 צנצנת חרדל דיז'ון עם גרגרים

מיץ סחוט מ-1/2 לימון

מלח אטלנטי

2 ענפי רוזמרין (אגב, לא תאמינו כמה רוזמרין בריא!)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).

2 מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.

3 מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.

>> עוד מתכונים צרפתיים שווים

>> טעמנו בייגלה שטוחים, במבה בומבה ועוד מלא מוצרים חדשים