אוכל

סינבונס - שבלולי שמרים קינמון

כשראינו את הסרטון הזה זה הכה בנו: הרבה יותר מדי זמן לא אפינו עם הילדים שלנו, והאמת היא שזה הולך להשתנות ממש היום אחרי הצהריים. נתחיל עם שבלולי הקינמון האלה, באדיבות קבוצת "שוגר דדיז" החדשה והמסקרנת

גיל פינקלשטיין | שוגר דדיז | פורסם 09/07/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 259 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

לבצק:

1 ק"ג קמח

50 גרם שמרים יבשים

2 ביצים

2-3 כוסות מים

120 גרם סוכר

כף מלח

למלית:

100 גרם חמאה מומסת

2 כוסות סוכר חום

חצי כוס סוכר לבן

קינמון לפי הטעם

מעט תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את מרכיבי הבצק ולשים במיקסר או ביד כ-10 דקות.

2 מחממים תנור ל-50 מעלות (לא טורבו), מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את הבצק לתפיחה של חצי שעה בתוך התנור החם.

3 מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים חלק אחד של הבצק לעובי של חצי ס"מ ומורחים חמאה מומסת בנדיבות.

4 מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בנדיבות על החמאה.

5 מגלגלים את הבצק ופורסים לשושנים בעובי 3 ס"מ. מסדרים על תבניות מרופדות בנייר אפייה.

6 חוזרים על כל הפעולות עם החלק השני של הבצק.

7 מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו), ואופים 35-40 דקות.

* אפשר לצפות את הסינרולים המוכנים באבקת סוכר מעורבבת עם מעט מים.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים