אוכל

עוגיות שוקולד צ'יפס ניו יורק

הפעם אבא נכנס למטבח ויצא משם עם מגש של עוגיות שוקולד צ'יפס אימתניות בגודלן, חמימות, שמנות ובשרניות והכי טעימות בעולם. כשקונדיטורים רציניים מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס - ככה בדיוק הם עושים את זה

גיל פינקלשטיין | שוגר דדיז | פורסם 07/10/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 144 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10-12 עוגיות עצומות (10-12 ס"מ):

225 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

150 גרם סוכר לבן

2 ביצים

70 גרם סילאן

כפית תמצית וניל

400 גרם קמח

9 גרם מלח

3 גרם אבקת אפייה

2 גרם סודה לשתייה

250 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מעבדים את החמאה והסוכר יחד במיקסר עם וו גיטרה (או במקציף במיקסר ידני) כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת הומוגנית. מדי פעם עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את החמאה שנדבקה לדפנות. 

2 מוסיפים את הביצים בהדרגה ותוך כדי עיבוד. אחרי הוספת הביצה הראשונה מחכים שהיא תיטמע היטב בתערובת, ורק אז מוסיפים את הביצה הנוספת. מרגע היטמעות הביצה השנייה מעבדים עוד 4 דקות, עד שהתערובת קצפתית ואוורירית. מוסיפים את הסילאן ותמצית הווניל ומערבבים.

3 מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים

4 מוסיפים את תכולת הקערה למיקסר, מפעילים על המהירות הכי איטית ומניחים לקמח להתחבר עם החמאה.

5 מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים במיקסר ערבוב קל.

6 מכינים מהבצק כדורים גדולים (כמעט כמו כדור טניס) ומעבירים למקפיא ל-30-40 דקות.

7 מחממים תנור ל-175 מעלות. מסדרים את הכדורים על תבניות מרופדות נייר אפייה (6 בכל תבנית) ואופים כ-20 דקות, עד להשחמה קלה. זוללים חם.