אוכל

קורנדוגס

רוצים להפוך את הנקניקיות הפשוטות למנה מרשימה וכיפית יותר, שתגרום לילדים שלכם להרגיש שהם חיים ביריד צבעוני? הכירו את הקורנדוגס - נקניקיות בציפוי בצק שמטגנים על שיפודים

גיל פינקלשטיין | שוגר דדיז | פורסם 23/07/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.4 181 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 נקניקיות (מומלץ עוף או הודו)

כוס קמח

שקית אבקת אפייה

שליש כוס סוכר

כוס פולנטה או קמח תירס

מלח

פלפל שחור

כוס חלב

1 ביצה

שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, קמח התירס והתבלינים.

2 מוסיפים את החלב והביצה ומערבבים היטב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה.

3 מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.

4 משפדים כל נקניקייה לאורכה וטובלים בבלילה עד שכל הנקניקייה מכוסה.

5 מטגנים דקה וחצי מכל צד, ומגישים.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים