אוכל
צילום׃ אמיר מנחם

פסטה ירוקה עם ברוקולי

פסח נגמר, החמץ חזר, הקורונה מתחילה להתפנות לנו מהחיים (טפו טפו!) ובגדול אנחנו מרגישים צורך לחגוג את האביב הזה שאנחנו חווים פתאום מכל הכיוונים. זאת הפסטה שאנחנו רוצים לחגוג איתה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 26/04/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ראש ברוקולי בינוני, מפורק לפרחים

חבילת פסטה פוזילי (או כל פסטה קצרה אחרת)

רבע כוס שמן זית

3 שיני שום, פרוסות דק

חצי כוס פרמזן מגוררת

חופן עלי בזיליקום

רבע כוס צנוברים

רבע פלפל צ'ילי ירוק טרי, קצוץ דק

מלח

להגשה:

עוד פרמזן

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה בסיר מים עם כפית מלח וחולטים את תפרחות הברוקולי כ-5 דקות. מסננים היטב.

2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

3 בזמן שהפסטה מתבשלת טוחנים את הברוקולי עם שמן הזית, השום, הפרמזן, הבזיליקום, הצנוברים והצ'ילי. טועמים וממליחים לפי הטעם.

4 כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

5 מעבירים את הפסטה לתוך רוטב הפסטו ומוסיפים את מי הבישול ששמרנו בצד. מערבבים היטב ומגישים מיד עם המון פרמזן מעל.