אוכל
צילום׃ דרור עינב, אוכל טוב

פאד תאי לעצלנים

שוב עומדים מול המזווה ומתלבטים מה להכין לארוחת צהריים? הבטן מקרקרת והרעב לא נותן לכם לחשוב? מעולה, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן עם פאד תאי מהיר להכנה ומלא בכל טוב

רותם ליברזון | אוכל טוב | פורסם 13/10/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

לסלט:

חבילת אטריות אורז עבות

בצל, פרוס דק

2 שיני שום, קצוצות

4 גזרים, פרוסים לגפרורים

חצי כרוב, פרוס לעובי חצי ס"מ

חצי חבילת נבטים

חצי חבילת טופו, חתוך לקוביות של 1 ס"מ

2 ביצים טריות

לרוטב:

5 כפות רוטב סויה

2 כפות תמרינדי

2 כפות רוטב צ'ילי חריף

2 כפות סויה מתוקה כהה

להגשה:

חופן כוסברה

חופן בוטנים קלויים, קצוצים גס

כוס בצל ירוק, קצוץ

אופן ההכנה:

1 משרים את אטריות האורז במים קרים עד לריכוך (בערך חצי שעה).

2 בסיר עם תחתית עבה או בווק מטגנים על אש גבוהה את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את השום והגזר ומטגנים כ-2 דקות נוספות.

3 מוסיפים את כל שאר הירקות, הטופו והביצים ומערבבים היטב.

4 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עוד כ-3 דקות.

5 מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב, מקשטים בבוטנים ובבצל הירוק ומגישים עם מעט כוסברה מעל ופלחי ליים בצד.

>> בשבוע שעבר תקתקנו פסטה ברוטב אפונה וזמן זית

>> והנה עוד מתכוני פסטות