צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
חזה עוף בסגנון אסייתי
קניתם חזה עוף ועכשיו רק נשאר להחליט מה לעשות איתו? הרי בכלל אין שאלה - נותנים לו שעה במרינדה אסייתית קלילה, משם למחבת, והופ - היה חזה עוף ואיננו עוד
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 06/06/22
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
4 חזות עוף, פרוסים לעובי ס"מ וחצי עד 2 ס"מ
כף שמן זית, לטיגון
למרינדה:
2 כפות אויסטר סוס (לא חובה)
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום, כתושות
2 ס"מ ג’ינג’ר מגורר
פלפל שחור
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים בה את רצועות העוף לשעה.
2 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים היטב את רצועות העוף, עד שהם מוכנים ומזוגגים יפה.
** מומלץ להגיש על אורז לבן.
** אפשר לפזר שומשום לפני ההגשה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!