אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

לביבות כרובית מטריפות

מתכון הכי קל שיש (רק טוחנים יחד את כל המרכיבים, ומטגנים) ללביבות בטעם גן עדן, על בסיס אחד הירקות שאנחנו הכי אוהבים כבר שנים. אנחנו יודעים, עוד מעט שבועות, אבל לא יכולנו להתאפק, מה תעשו לנו?

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 18/05/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 140 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-12 לביבות:

חצי כרובית גדולה חתוכה גס (או אחת קטנה)

בצל קטן שלם, חתוך לשניים

2 ביצים

4 כפות קמח תופח

כפית מלח

חצי כפית שבבי צ'ילי

חצי כפית כורכום

שן שום

אופן ההכנה:

1 מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

2 מחממים מחבת רחבה עם שמן (לא עמוק), מניחים תלוליות מהתערובת (כף גדושה לכל לביבה) ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

3 מגישים חם עם פלח לימון בצד.

הדלקנו אתכם? הנה עוד לביבות מעולות

בתיאבון!