צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
פשטידת פסטה בלי בישול מקדים
זוכרים את שיגעון הפסטה בסיר אחד? אז קבלו את גרסת הפשטידה: את מאפה הפסטה המהמם הזה מכינים בלי לבשל את הפסטה קודם, ואפילו בלי ללכלך קערה בשביל הרוטב. כשאנחנו עצלנים - אז עד הסוף! (ואנחנו גאים בזה)
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 11/04/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת ספגטי
קופסת עגבניות מרוסקות
4 כפות שמן זית
4-5 שיני שום, כתושות
חופן בזיליקום טרי
מעט צ'ילי חריף (לא חובה)
2 וחצי כוסות מים (625 מ"ל)
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
מלח
פלפל שחור
גבינת פרמזן, להגשה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מפזרים את המוצרלה ואופים ללא כיסוי 50-60 דקות.
4 מגררים פרמזן ומגישים חם.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!