נאגטס פריכים
מתכון פשוט וקל לנאגטס פריכים כמו שקונים בדוכן מהיר. מבחוץ הם פריכים ומתפצחים, מבפנים הם נימוחים ורכים, ומבלי ששמנו לב חיסלנו את כולם, עם קצת מאוד עזרה מהילדים
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ל-25-30 נאגטס:
600 גרם עוף טחון
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
רבע כפית צ'ילי יבש גרוס
לבלילה הרטובה:
2 ביצים
רבע כוס סודה
2 כפות קורנפלור
חצי כפית חרדל
לתערובת היבשה:
כוס קמח
2 כפות קורנפלור
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון
רבע כפית פפריקה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את המרכיבים לתערובת העוף עד לאיחוד.
2 מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים חטיפי עוף קטנים, מסדרים אותם על משטח עם נייר אפיה ומכניסים למקפיא להתייצבות של 15-20 דקות (אני ממליצה לעצב צורות קטנות ושטוחות יחסית, כדי שבזמן הטיגון העוף יתבשל גם מבפנים).
3 טורפים עם מזלג את כל המרכיבים של הבלילה עד לאיחוד.
4 בקערה נפרדת מערבבים לאיחוד את התערובת היבשה.
5 מחממים סיר עם שמן עמוק, ורק כשהשמן מספיק חם טובלים את חטיפי העוף בתערובת היבשה, אחר כך בתערובת הרטובה, שוב בתערובת היבשה ושוב ברטובה. מטגנים כל נאגט במשך 3-4 דקות עד שהעוף מוזהב ומוכן מבפנים.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.
בתיאבון!