צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
מרק עגבניות עם אורז
מה שונה בין המרק הזה לשאר מרקי העגבניות? תסתכלו על התמונה ותראו. האמינו לנו - מדובר במתכון ששווה לכם לנסות
רות אוליבר | mako אוכל
| פורסם 24/02/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 כפות שמן
1 בצל, קצוץ
3-4 מקלות סלרי, קצוצים
4 שיני שום, קצוצות
1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות או בקוביות (800 גרם)
1 כף מיץ לימון
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1 כף אבקת מרק
1 צרור כוסברה, קצוץ
8 חלמונים שלמים (לא מבושלים. הם יתבשלו במרק)
3/4 כוס אורז
2 ליטר מים
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל ומוסיפים סלרי, שום וגזר.
2 מוסיפים את שאר החומרים למעט האורז. את החלמונים החיים מחליקים פנימה בזהירות, שלא יישברו. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
3 טועמים את המרק ומתקנים תיבול. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך.