אוכל
צילום׃ פאני דוד, אוכל טוב, mako

חזה עוף במרינדה זריזה וטעימה

קוצצים קצת פטרוזיליה ומערבבים עם שמן זית, סילאן ותבלינים - משרים את העוף ומעלים לגריל או למחבת פסים (אין פסים? לא נורא). ארוחת צהריים (או ערב) מעולה שמוכנה בפחות מחצי שעה

פאני דוד | mako אוכל | פורסם 24/10/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 128 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים עבים

למרינדה:

כפית מלח

2 כפות סילאן

כפית תבלין פילדלפיה

כפית תבלין גריל עוף

מעט פלפל שחור

שן שום כתושה

פטרוזיליה קצוצה דק

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה.

2 משרים את חזות העוף כ-10 דקות במרינדה.

חזה עוף במרינדה זריזה וטעימה (צילום: פאני דוד, אוכל טוב, mako)
חזה עוף במרינדה זריזה וטעימה|צילום: פאני דוד, אוכל טוב, mako

3 מחממים מחבת פסים (או מדליקים גריל אם יש).

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

4 צולים כל חזה כמה דקות מכל צד, ומגישים. 

בתיאבון!