נמאס מאורז עם קטשופ? הפיצה-על-פיתה יצאה מכל החורים? הנה כמה אפשרויות לא פחות ידידותיות למשתמש, כולן על טהרת הפסטה, שהזאטוטים בטוח ישמחו לפגוש על הצלחת. לזניה לקטנטנים, פסטה פסטו ופטוצ'יני עם עוף – המתכונים
mako | פורסם 15:25 20.07.10
תנו לילדים לעזור בהכנה, וזה כבר יהיה להם טעיםלזניה שילדים אוהבים
טוב נכון, לא ככה מכינים לזניה איטלקית כהלכתה, אבל תראו לנו את הילד שאוהב את הגרסה למבוגרים יותר מאשר את המאפה המגניב הזה – ונחזור בנו מיד.
המרכיבים (6 מנות): 1 חבילה פסטה פוסילי 500 גרם קוטג' (2 קופסאות) 200 גרם רסק עגבניות 2 כפות פסטו (אפשר להכין לבד או לקנות) 100 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת 100 גרם גבינה צהובה 9% פרוסות
אופן ההכנה:
1. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. לאחר סינון הפסטה שמים אותה בקערה גדולה ומוסיפים את הקוטג', רסק העגבניות, פסטו, תבלינים וגבינה צהובה מגוררת ומערבבים.
4. את התערובת מעבירים לתוך תבנית מלבנית מתאימה לתנור.
5. מניחים מעל התערובת פרוסות גבינה צהובה, כך שיכסו את כל הבלילה.