בתכנית ה-7 נסע גיל חובב לראש העין, בחיפושיו אחר המנה של המדינה. רזיאל אחרק הכין לו את המרק התימני שלו, המבוסס על עוף - המרק שכל ראש העין מדברת עליו. במסעדת שבאזי הוא קיבל מתכון לשוויה, ולקינוח נתן לצופים את המתכון שלו לסחוג - בשלושה מרכיבים (פלפלים, כוסברה, שום) פלוס תבלינים. הצ'ופר לצופים הוא השיטה של חובב לקילוף מהיר וקל של שיני שום (רמז: זה קשור לצינור ההשקיה של השכנים).
לכל המסתקרנים, בתחרות בין המרק התימני לשוויה של ראש העין ניצח המרק. גו רזי!