צופי ערוץ 20 הספיקו להיקשר עד מאוד לבישולים של דנה. עד כדי כך, שמאז שיצאה מהבית לא מפסיקים לבקש ממנה מתכונים. אז הנה הם: עוגת השוקולד, עוגת התפוזים ותפוחי האדמה האפויים, של זאת שבחיים לא תמצאו בפתיתים שלה בצל
דנה רון | mako | פורסם 14:55 23.02.11
כן? אז עכשיו הם מקבלים את המתכונים שליעוגת שוקולד
המצרכים (לתבנית 26 או שתי אינגליש קייק): 1 כוס של שני שליש שוקולית+שליש אבקת קקאו 1 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח 1 כוס שמן קנולה 5 ביצים חצי מיכל שמנת מתוקה
לקרם: חצי מיכל שמנת מתוקה 1.5 חבילה וחצי שוקולד מריר (150 גרם)
עוגת שוקולד. סוף סוף שחררו לנו את המתכון|צילום: שירן כרמל, יחסי ציבור
עוגת תפוזים
המצרכים (לתבנית 26 או שתי אינגליש קייק): 1.5 כוס סוכר חצי כוס שמן קנולה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (אפשר גם מנדרינות או קלמנטינות) קליפות תפוז מגורדות מתפוז אחד או שניים (לפי הטעם. אני אוהבת שני תפוזים) 2 כוסות קמח תופח 6 ביצים אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
3. במיקסר מערבבים ביחד את החלמונים, סוכר הווניל, חצי כוס הסוכר שנותרה, גרידת התפוז ושמן הקנולה. כשהעיסה אחידה מוסיפים לתערובת לסירוגין את מיץ התפוזים והקמח התופח.
4. מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה עד שמתקבל גוון אחיד.
5. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.