למה אנחנו כל כך אוהבים פלפלים?
הם זמינים וטעימים כל השנה, מגיעים בכל הצבעים והגדלים, ויש אינסוף דרכים לאכול אותם: רגע לפני סיום העונה של "פלפלים צהובים", אספנו לכם את השווים שבמתכוני הפלפלים

את הפלפלים הקלויים האלה מגישים במילוי גבינת עיזים, בליווי ממרח חצילים ובזיגוג עגבניות סמיך. הם לא קשים להכנה, אבל נדרשת כשעה לעבודה על המתכון. בסוף יוצאת מנה מהודרת וייצוגית – אבל בעיקר טעימה.
לכל ארוחה: מטבוחה ביתית
גם גמבות, גם פלפלים חריפים, וגם פלפל שאטה: אין ספק שהסלט הקלאסי הזה מיועד לבעלי חך עמיד. בכל מקרה, מי שרוצה להוסיף קצת להט לחיים ולארוחה, ייהנה ביותר.
תוספת: פלפלים קלויים בתחמיץ עשבי תיבול
מתכון קליל ומהיר לתוספת צבעונית וטעימה: מוסיפים לפלפלים הקלויים תיבול מעניין ופשוט, והם גונבים את ההצגה מהמנה העיקרית.
מנה עיקרית: פלפל ממולא גבינת פטה ובטטות
במנה הזו משתלבת המליחות של גבינת הפטה עם המתקתקות של הבטטה, וביחד עם טעמם של הפלפלים שעוטפים אותן – מתקבלת מנה צמחונית לתפארת.

מנה עיקרית: פלפלים ממולאים בשר
אינה, זוכת מאסטר שף, תורמת את המתכון הפרטי שלה לפלפלים ממולאים, ומספרת שאחרי שטעמה את הגרסאות של רוב העדות – חזרה בסופו של דבר למתכון של אמא שלה, עם כמה תוספות אישיות משלה.
דגים: חריימה חריף
ואילו הילה אלפרט מציעה לכם להשתמש בפלפלים דווקא בתבשיל דג חריף, אדום ומתובל של דגי בורי.

מאפה: בצק במילוי גבינה ופלפלים
הקונדיטור והאופה מיקי שמו מגיש מעטפת בצק פילו פריך במילוי גבינתי, מלוח וטעים - עם פלפלים, כמובן.