הם זמינים וטעימים כל השנה, מגיעים בכל הצבעים והגדלים, ויש אינסוף דרכים לאכול אותם: רגע לפני סיום העונה של "פלפלים צהובים", אספנו לכם את השווים שבמתכוני הפלפלים
טלי מליחי | mako | פורסם 09:58 17.03.11
קלויים ומהודרים. פלפל שושקה |צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור מנה ראשונה: פלפל שושקה
את הפלפלים הקלויים האלה מגישים במילוי גבינת עיזים, בליווי ממרח חצילים ובזיגוג עגבניות סמיך. הם לא קשים להכנה, אבל נדרשת כשעה לעבודה על המתכון. בסוף יוצאת מנה מהודרת וייצוגית – אבל בעיקר טעימה.
אין כמו אמא והפלפלים שלה. הממולאים של אינה|צילום: אינה קראבצקי מנה עיקרית: פלפלים ממולאים בשר
אינה, זוכת מאסטר שף, תורמת את המתכון הפרטי שלה לפלפלים ממולאים, ומספרת שאחרי שטעמה את הגרסאות של רוב העדות – חזרה בסופו של דבר למתכון של אמא שלה, עם כמה תוספות אישיות משלה.