במטבח עם פותנה
זהו, אפשר להפסיק לנסות ולהריח את הבישולים של פותנה דרך המסך ולהתנסות בדבר האמיתי - תפסנו את פותנה ברגע נדיר בו היא מבשלת ומסבירה לאלין על המקלובה. יש לנו מתכון, אז תתחילו לבשל!
כמה פעמים צפיתם בפותנה מבשלת ויכולתם להריח את המטעמים שלה? כמה פעמים התגרתם מהמנות שמופיעות על מסך הטלוויזיה שלהם? אז עכשיו גם אתם יכולים. תפסנו את פותנה ברגע נדיר בו היא מבשלת ונותנת לאלין כמה מסודות הבישול שלה.
אז מה זה בדיוק מקלובה? תבשיל אורז הפוך עם בשר וירקות. לרוב מכינים את התבשיל מבשר כבש או עוף, חצילים, עגבניות וירקות שונים. המאכל פופולרי מאוד כתבשיל ביתי פלסטיני, וגם מקובל לראות אותו כתבשיל לאומי. פותנה הכינה את המקלובה עם גזרים, גמבות וחצילים, למרות שבדרך כלל היא לא ממליצה על חצילים ועל הדרך הסבירה על השמן ועוד כמה טיפים קטנים. צפו בפותנה מבשלת, קבלו השראה ותתחילו לבשל. בתיאבון!
האח הגדול, כל רביעי ושבת ב-21:00
רוצים לדעת מה קורה כל שתי דקות? עקבו אחרי כל מה שקורה בבית האח הגדול בפייסבוק למכורים בלבד. רוצים להיות חברים של האח הגדול? היכנסו לפייסבוק של האח הגדול.
אביב סביון | איילה רשף | אלין לוי | אלירז שדה | ארז דה דרזנר | בנצי שני | גואל פינטו | ג'י שמש | דלית לאומי | יוסף נתן בכר | מוטי חודדה | מעיין בוזגלו חודדה | סער שיינפיין | סתיו וקנין | פותנה ג'אבר | שרה לוין | תומר לנצמן | דנה רחמימוב | עדנה קנטי | תמרה חיימוב | הילה איפרגן