mako
פרסומת

עוגת חלבה בשנייה וחצי

בואו להכיר את עוגת החלבה הכי פשוטה שתפגשו בחייכם, ועל הדרך ללמוד עם מנחם הורביץ איך מכינים חלבה בבית (זה אפילו יותר פשוט מהעוגה)

פורסם:
הקישור הועתק

עוגת חלבה בחושה
באדיבות מאיר דנון, מנהל מקצועי של בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה

מרכיבים:
250 גרם קמח תופח מאליו
200 גרם (כוס) סוכר
200 גרם חמאה מומסת
3.5 ביצים טרופות
150 גרם חלבה קצוצה

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הסוכר עם הביצים במיקסר למשך מספר דקות.
2. מוסיפים את הקמח והחמאה ובוחשים היטב.
3. מוסיפים את החלבה הקצוצה.
4. מעבירים לתבנית אינגליש-קייק משומנת.
5. אופים בתנור מחומם מראש ל-175 מעלות במשך כ-40 דקות עד שהעוגה מוכנה.
6. מצננים ומגישים.
• ניתן להגיש עם כדור גלידת וניל
• ניתן להוסיף כ-100 גרם שוקולד צ'יפס בשלב הכנסת החלבה.

עוגת חלבה עם פצפוצי שוקולד
שימו פצפוצי שוקולד, מה יש לכם להפסיד | צילום: istockphoto, istockphoto