סלט חסה, סלרי, תמרים ואגסים ברוטב יוגורט
אפילו ארוחה חלבית חייבת שיהיה בה איזה סלט, ואם אפשר שיהיו בו פירות - מה טוב
חן שוקרון | טרה
| פורסם 12/05/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לסלט:
300 גר' עלי חסה אייסברג חתוכים גם
4 גבעולים (ללא עלים) של סלרי קצוצים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
4-5 תמרים מזן מג'הול קצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ
2 אגסים גדולים קלופים וקצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ
100 גר' גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות של כ – 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ
לרוטב:
1/2 כוס (125 מ"ל) יוגורט טבעי
1 מיץ לימון סחוט טרי
1/4 כוס שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 בקערה גדולה מערבבים את רכיבי הסלט. בצנצנת או קערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
2 לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גבי הסלט, ומערבבים היטב. מגישים מיד.
>> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונם נושאת פרסים!
* חן שוקרון היא בעלת הבלוג מתוקים שלי
* כלי המטבח באדיבות ניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריסהלבשה: סטייל ריבר