אוכל

סלט חסה, סלרי, תמרים ואגסים ברוטב יוגורט

אפילו ארוחה חלבית חייבת שיהיה בה איזה סלט, ואם אפשר שיהיו בו פירות - מה טוב

חן שוקרון | טרה | פורסם 12/05/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לסלט:

300 גר' עלי חסה אייסברג חתוכים גם

4 גבעולים (ללא עלים) של סלרי קצוצים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ

4-5 תמרים מזן מג'הול קצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ

2 אגסים גדולים קלופים וקצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ

100 גר' גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות של כ – 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ

לרוטב:

1/2 כוס (125 מ"ל) יוגורט טבעי

1 מיץ לימון סחוט טרי

1/4 כוס שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מערבבים את רכיבי הסלט. בצנצנת או קערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

2 לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גבי הסלט, ומערבבים היטב. מגישים מיד.

>> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונם נושאת פרסים!

* חן שוקרון היא בעלת הבלוג מתוקים שלי

* כלי המטבח באדיבות ניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריסהלבשה: סטייל ריבר

>> רוצים טיפים לאפייה מוצלחת?